Energihealing 17/11

Hej😊

I denna distanshealing fokuserar jag på att tillföra ursprungsenergi och livskraft. En riktig energiboost. Under tiden löser jag även upp blockeringar som hindrar energin från att flöda fritt.

Så här gör du

 • Ca 10-15 min innan healingen börjar dricker du mycket vatten och lägger dig bekvämt på en ostörd plats. Andas och slappna av.
 • Be om att få ta emot Ljusglimtens Energihealing.
 • Bestäm dig för att du nu blir fulladdad med livsenergi och livskraft. Behåll detta fokus under healingen (tex kan du tänka det om och om igen under healingen).
 • Efteråt dricker du mycket vatten för att hjälpa kroppen rensa ut det som healingen frigjort.

Övrig information (Läs noga)

 • Healingen startar 21:00 och pågår i 30 minuter. Passar inte tiden kan du välja att ta emot under natten istället, kontakta mig via emailadressen nedan för utförligare information om du inte vet hur du går tillväga.
 • Healingen kostar 50kr per person. Har du mitt swishnr eller kontonr sen innan behöver du inte anmäla dig via email, ange istället som kommentar i betalningen om du vill ta emot 21:00 eller till natten. Anger du inget alternativ sänder jag healingen klockan 21:00.
 • Har du inte dessa nummer kontaktar du mig via emailadressen nedan.
 • Betalningen skall vara mig tillhanda senast 20:30 (oavsett vilken tid du vill ta emot). Betalningar som inkommer efter 20:30 registreras ej för då har jag min förberedelsetid.
 • Du ansvarar själv över att läsa informationen och följa den. Jag betalar endast tillbaka dina kronor om du avbokar healingen före 20:30 samma dag du ville vara med. Betalar du efter 20:30 kan du inte heller ha betalningen innestående till en annan gång, så det gäller att läsa informationen noga.
 • Har du frågor inför healingen kan du ställa dom via email före kl 20:30. Var gärna ute i god tid med dina frågor för det är inte alltid jag hinner svara i sista minuten.
 • Har du frågor efter healingen kan du ställa dom via email – jag svarar inom 1-2 dagar efteråt.
 • Jag sänder inte healing till någon som inte själv gett sitt samtycke.

Observera att jag inte skickar ut länkar eller liknande utan du får själv spara den här informationen inför healingen.

Emailadressen:

November_1126@hotmail.com

(Jag kontaktas ENDAST via email, vänligen respektera denna gränssättning)

Varmt välkomna! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *