Dagens kort från Dreams of Gaia Tarot och Soul Wisdom Oracle Cards 17/11

Kortet representerar en relation som har utvecklats och passerat förälskelsestadiet och den fysiska attraktionen, en relation som nu är byggd på en grund av djup ömsesidig kärlek, respekt, tillit och delade intressen och värderingar. Kortet symboliserar ett möte mellan sinne, hjärta och själ. En relation som är fri från begär av att äga och kontrollera.

Den här relationen är en förening mellan två hjärtan och sinnen, syftet är inte att bli hel eller att komplettera varandra. Intentionen är att dela, berika, höja och förbättra varandras liv.

Det här är en tid för att ge, dela och kommunicera.

En relation grundas på intimitet. Att dela dina tankar, känslor, mål och rädslor med den du älskar är att vara intim. Att hålla om, lyssna och visa intresse är att vara intim. Att visa tillgivenhet genom att sträcka ut handen och smeka kinden, att hålla handen är att vara intim. Kortet symboliserar intimitet i en relation.

Kortet visar oxå på en tid av förlåtelse och försoning. Om en spricka har uppstått mellan älskande eller vänner så är det nu dax att släppa taget om smärta, sårade känslor och ilska. Sätt dömanden och klander åt sidan. Låt inte arrogans, sårad stolthet eller Egot förstöra en relation. Ta ansvar för dina egna val och handlingar inom relationen och var medveten om hur dessa har påverkat relationen. Kortet ber dig att kommunicera, förlåta och/eller be om ursäkt nu. Det är dax att lösa saker och ting.

Några av er kan nu möta en person där ni kommer få uppleva en kärleksrelation som beskrivet ovan, där två hjärtan och sinnen möts, en kärlek som tids nog går bortom förälskelse och fysisk attraktion. Djup kärlek. Intimitet. En relation där ni båda är fria att vara den ni är.

Den eldiga energin kommer in här, den kan du alltid komma i kontakt med och använda dig av för att få saker och ting att hända. Du kan utnyttja den för att skapa din framtid, att förverkliga dina visioner. Nu behöver du fokusera på ditt syfte, ditt uppdrag. Den här starka energin hjälper dig att manifestera det du vill ha och uppnå. Känn din inre eld brinna och upptäck din egen kraft, för du är väldigt kraftfull! Du är en kraftfull skapare av din verklighet.

En personlig transformation är möjlig nu. Låt din inre eld bränna bort och förinta gamla mönster, övertygelser, beteenden och vanor som inte längre tjänar dig. Elden förintar men skapar även nytt liv.

Fråga dig själv:

  • Utnyttjar jag den eldiga energin för att förverkliga mina drömmar?
  • Är jag villig att förinta gamla mönster och övertygelser?
  • Hur kan jag ta emot mer kreativ och passionerad energi?

Bjud in den eldiga energin i ditt liv och känn din inre eld växa sig starkare och lysa klarare.

Du är ljus. Du är kraft. Allt är möjligt!

Känner du att du vill ha hjälp på traven med att komma i kontakt med din inre kraft? Se nedan:

Energihealing 17/11

Ikväll tisdag 17/11 sänder jag Energihealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna på denna ljusa stund! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

8 kommentarer

  1. Överväldigande! Känns direkt riktat till mej.! ALLT! Tack för att du förmedlat budskapet Emma! 🙏❣ Kraften har jag inombords.👼

  2. Tack snälla 🙏🏻 Hoppas på att få känna förälskelse igen 🌹❤️🌹

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *