Eldfödd – Vi är döttrarna till häxorna du inte brände!

Wohoo!!!! 😃

Nu har jag äntligen tagit ett viktigt steg på min livsresa. Jag ska skriva i multiförfattarboken som går under titeln:

Eldfödd – vi är döttrarna till häxorna du inte brände!

Som ni vet så har jag tänkt skriva länge nu men inte kommit till skott, därför kände jag att det här med att skriva i en multiförfattarbok blir en superbra början! I boken kommer jag att skriva ett eget kapitel, mitt kapitel, min story.

“Eldfödd. Vi är sönerna och döttrarna till häxorna du inte brände!

De som gått genom elden, överlevt och bemästrat lågorna.

De som har en berättelse som kräver att få berättas, oavsett om den är upplevd i detta liv eller i tidigare liv, och oavsett om den är självupplevd eller fiktiv. I denna bok kan du dela tankar om allt från magi till kraft och din väg genom elden.

De som känner att jag ÄR elden…”

(Citat: Eleonor Amora)

Är Du oxå En av Oss?

Vill du skriva ditt kapitel?

Det finns fortfarande ett par platser kvar…

Planerad publicering är januari 2021

Vänta inte längre! Ta tag i dina drömmar och sätt fart!

Vill du veta mer kan du klicka HÄR

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *