Dagens kort från the Steampunk Tarot och Guiding Light Oracle Cards 21/11

Det här kortet kan komma upp när du jobbar på att förbättra dig själv, när du jobbar med personlig utveckling. Du är väldigt disciplinerad och fokuserad när det kommer till att förstå dina inre övertygelser och beteenden. Du är väldigt engagerad i att bli den bästa versionen av dig själv. Du kanske har satt upp vissa regler som tex att du endast får tänka negativa tankar ett visst antal sekunder då du vet att efter en viss tid så kommer dessa tankar börja få en ökad negativ inverkan på ditt välmående, eller så kanske du tänker på tre saker du är tacksam över innan du somnar på kvällarna. Du är redo och villig att göra dessa saker om och om igen ända tills du ser resultat när det kommer till ditt välmående och din generella lycka.

Kortet kan indikera att du är fokuserad på att skapa perfektion, men till din nackdel. När du fokuserar på varje liten detalj så förlorar du sikten över den större bilden och varför du valde att göra den här uppgiften från första början. Du kanske låter ditt behov av perfektion stå i vägen för din förmåga till anpassning och förändring. Du kanske vill ha saker och ting gjorda på ett speciellt sätt, men tänk om omständigheterna förändras? Kan du anpassa dig efter det då eller drabbas du av panik? Vet att perfektion är en myt och ge istället efter för imperfektionens konst.

Du kanske jobbar väldigt hårt på ett projekt som inte leder till önskat resultat, istället känner du dig frustrerad och besviken av bristen på framsteg och framgång. Du kanske saknar de färdigheter och talanger som är nödvändiga här och det här projektet kanske helt enkelt inte är menat för dig. Eller så kanske du håller dig sysselsatt med mindre uppgifter och får kämpa med att göra framsteg mot dina större mål. Då kan du behöva backa lite för att se om du verkligen fokuserar på rätt saker, eller om du behöver skifta fokus för att föra tillbaka dina aktiviteter i linje med dina större mål.

Det här kortet kommer upp idag därför att du kanske har svårt att förstå vissa omständigheter i ditt liv. Du kanske förvirrar din situation ännu mer genom att jämföra ditt liv med andras. Det är viktigt för dig att förstå att ditt liv i sin helhet är en vacker medskapelse mellan dig och Källan. Det du tror är dåligt med ditt liv är i själva verket det din själ har bett om för att få en särskild upplevelse. Det är något du behöver gå igenom för att lära dig något specifikt. Det här kan vara svårt att förstå när du befinner dig i en fysisk kropp, men för din själ är det glasklart.

Om du växte upp i en dysfunktionell familj så kanske du försöker definiera dessa händelser som en olycklig slump när det i själva verket var du som skrev ett själskontrakt tillsammans med dessa människor innan ni föddes in i den här världen, ett kontrakt där ni bestämde er för att ha dessa upplevelser med varandra för att växa och lära er viktiga ting.

Även fast du har kontrakt på att uppleva vissa saker och ting för din själs utveckling så har du oxå en fri vilja. Det är hur du väljer att reagera på saker och ting som skapar din framtid. Sen har du inte kontrakt på alla upplevelser i ditt liv heller utan mycket som sker har du själv skapat med din fria vilja.

Det finns en välsignelse i det här livet du lever oavsett hur svårt och utmanande det verkar. Du kan skapa många vackra ting från paletten din själ erbjuder dig. Vilka färger du väljer att skapa med är helt upp till dig.

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

  1. Japp mitt förra projekt gav inget som jag önskade dock har jag skiftat focus och istället göra det jag gillar att göra att skap
    Tack för detta fin budskap

  2. Tack…tog åt mig vad gäller perfektionen… Stämmer precis som du skriver, att den är till min nackdel. Mkt insiktsfullt budskap 🙏💕🌷

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *