Dagens kort från The Enchanted Tarot och Wisdom Within Oracle Cards 24/11

Idag kommer Solen in för att belysa detta:

Ditt inre barn behöver få komma ut och leka! Som vuxna kan vi bli så förlorade i vardagens bestyr att vi glömmer bort att ha roligt. Iaktta ett lekande barn i några minuter så kommer du att inse hur underbart och bekymmersfritt livet kan vara när du släpper taget om din oro och dina bekymmer. Ge dig själv tillåtelse att lägga jobb och ansvar bakom dig, om så bara för en liten stund, och lek! Dansa som att ingen ser dig och sjung som att ingen hör dig och låt ditt hjärta och din själ flyga fritt!!

Kämpar du för att se livets ljusa sida? Du kanske har upplevt bakslag som har skadat din entusiasm och optimism, och kanske har lett till att du ifrågasätter om du verkligen kan uppnå det du vill och bestämt dig för? Du kanske känner dig deprimerad, utelämnad, utesluten eller förbisedd och därav inte längre njuter av det du gör? Din riktning och väg framåt kan verka grumlig och oklar.

Men oavsett vad så är Solen aldrig ett negativt kort så detta är endast tillfälligt. Hindren du ser kan lätt avlägsnas om du bestämmer dig för det, det kanske bara krävs lite mer ansträngning än vanligt från din sida.

Å andra sidan finns det vissa som är alldeles för självsäkra och över-optimistiska nu. Du kanske har blivit egoistisk och därför förlorat kontakten med det du kan uppnå. Är du sann mot dig själv och andra? Eller försöker du skryta, överdriva eller hitta på när du vet att du inte kan leverera? Om det här resonerar så be andra om feedback och en verklighetskontroll (a reality check). Är du orealistisk? Är det du bestämt dig för att uppnå ouppnåeligt? Kan du verkligen det du utger dig för att kunna? Är du verkligen så bra som du tror att du är (och nu menas det med att du kanske har en överdrivet grandios bild av dig själv som inte stämmer överens med verkligheten).

Som människa är du inriktad på både tillväxt och bekvämlighet. Dessa två naturliga tendenser är ofta i strid med varandra, och då speciellt när du ombeds att växa i en ny riktning – mot något nytt och okänt. Även fast du välkomnar det nya så kan ibland bekvämligheten i det välbekanta verka enklare att stanna kvar i än att ge sig in i den spännande utveckling som det okända erbjuder.

Kortet uppmanar dig att djärvt kliva in i det okända och gå modigt framåt för att kunna leva ditt drömliv. Du uppmuntras att klara av alla tillfälliga obehag för att tjäna din fortsatta tillväxt, glädje, lycka och andliga utveckling.

Låt inte rädslan för det okända stoppa dig från att gå framåt i livet. Om du inte vågar lämna din trygga och välbekanta bubbla så sker inte heller någon större förändring i ditt liv. Ta steget nu!

Distanshealing med Ärkeängel Rafael och hans team av Änglar 25/11

På onsdag 25/11 erbjuder jag Änglahealing med Ärkeängel Rafael och hans team av Änglar till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna på denna stund! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *