Dagens kort från The Beginner’s guide to the Tarot och Divine Circus Oracle 25/11

Den här kungen representerar materiellt välstånd, ekonomiskt oberoende och framgångar. Han är en trogen försörjare som använder sina ambitioner och sin självsäkerhet för att skapa välstånd för sig själv och andra. Han baserar sitt egenvärde på vad han har skaffat sig och kan dela med sig av till andra. Han är oxå en fadersfigur som förser andra med råd, vägledning och visdom, speciellt inom finansiella och arbetsrelaterade områden. Kungen behöver inte enbart betyda en man utan kan även vara en kvinna som står i den här energin.

När den här kungen dyker upp brukar det betyda att du är självsäker och framgångsrik när det kommer till att attrahera in och hantera välstånd och rikedom. Du har inte bara förmågan att kunna upptäcka möjligheter till tillväxt och framgång utan du kan även bemästra självdisciplin och självkontroll för att hantera din rikedom på bästa sätt och investera den klokt på längre sikt. Kortet indikerar att du kan omvandla din vision till något påtagligt och praktiskt, och ofta till något som blir väldigt lönande. Du är den ultimata företagaren. Du kommer inte endast upp med idéer och hoppas på det bästa utan du jobbar hårt för att utarbeta en målinriktad plan, du samlar ihop dina resurser och manifesterar dina mål – och det gör du ofta med stor framgång! Du är som Kung Midas: allt du rör vid blir till guld. När du tar din vision och går all in så skapar du stora framgångar, speciellt inom det finansiella. Pengarna flödar lätt åt ditt håll, och när du sitter där på toppen av din ekonomiska kraft och inflytande så kan du luta dig tillbaka och koppla av för du är försäkrad om ditt fortsatta överflöd. Du har lyckats! Du behöver inte längre kämpa för att nå det du vill, och du har inte längre behovet av att hävda dig själv.

Kortet visar på att något äntligen fullbordas, det kan vara en kreativ uppgift, affärer eller en investering. Genom flit, ansvar och ett öga för detaljer har du uppnått stora ting och nu kan du äntligen säga att du har avslutat din uppgift eller nått ditt mål. Nu är det klart! Du kan nu njuta av allt du åstadkommit och de framgångar du har skapat. Du har skapat ett rikt liv, inte bara finansiellt utan även andligt vilket gör att din framtid ser väldigt stabil ut.

Den här kungen vet att ett metodiskt, planerat och genomtänkt sätt leder till framgång. Du har experimenterat i det förflutna med vad som funkar bäst och nu har du landat i dina egna metoder som du vet kommer fortsätta fungera för dig i framtiden. Fortsätt på den här vägen nu istället för att försöka dig på nya sätt att göra saker och ting på, du har lyckats så det finns ingen anledning för dig att ta fler risker.

Finns i sjön!

Ibland är det som så att det du vill ha finns rakt framför näsan på dig, det bara väntar på att du ska upptäcka det. Och andra gånger är det du vill ha mer som en skatt som är gömd i dina inre djup. Då behöver du göra en djupdykning för att finna vad du önskar. Det du mest av allt vill ha, behöver, önskar och begär har bubblat upp från ditt inre. Det stiger upp just nu från ditt inre djup. Det är dax för dig att upptäcka en inre skatt! Det är dax för dig att ge dig iväg på en fisketur!

Du är en hel ocean av medvetande, djup och omfattande, och du är fylld av så mycket kreativitet, energi och helande kraft!

Visste du det om dig själv?

Även om du redan visste det så är du på väg att upptäcka att det finns så mycket mer av dig än du inser.

Inom dessa dolda djup finns det otroligt mycket oupptäckt magi som vill bli levande i din värld. Det finns någonting helt underbart som vill fånga din uppmärksamhet. Det vill bli fångat! Det praktiskt taget hoppar upp från din inre ocean, som en flygfisk, och vill ha din uppmärksamhet och en plats i din värld.

Oraklet här säger att det finns krafter, förmågor, gåvor och nya sätt att vara som virvlar upp från ditt undermedvetna. Du frambringar mer av den du är, men det är det “Du” som du inte varit medveten om existerat tidigare. Så stundvis kommer det att vara spännande och exalterande, men även något obekvämt och omtumlande under tiden som du blir van vid den här extra energin som virvlar upp från ditt inre.

Om du eller något i ditt liv har saknat energi, fastnat eller blivit blockerat på något sätt så säger kortet att ny kreativ energi är på väg in och det kommer att få fart på saker och ting, det kommer röra sig framåt.

På vilket sätt kan du fiska då? Jo, du kan till exempel uttrycka dig konstnärligt, dansa, använda dig av musik, meditera – uttrycka dig själv kreativt på alla sätt och vis som kan hjälpa dig att fånga fisken från din inre ocean. Du känner själv vad som fungerar bäst för dig.

Det är dax att du blir den fantastiska, vibrerande, färgstarka och modiga varelse du är menad att vara!

Distanshealing med Ärkeängel Rafael och hans team av Änglar 25/11

Ikväll onsdag 25/11 erbjuder jag Änglahealing med Ärkeängel Rafael och hans team av Änglar till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna på denna stund! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *