Dagens kort från Dreams of Gaia Tarot och Past Life Oracle Cards 27/11

Kortet symboliserar en början på en ny kärlek, men även de känslor av nervositet, upprymdhet och spänning som du upplever i början av en ny relation.

Det är den där växande känslan av attraktion och förälskelse som sveper iväg med dig och som utmanar dig att lägga ditt vanliga förnuft åt sidan. Att bli kär är både spännande och skrämmande eftersom en flodvåg av känslor lyfter upp dig och bär iväg med dig. Den här floden kan bära dig försiktigt eller leda dig till virvlande forsar, eller värre – tippa dig över ett vattenfall.

Oavsett vad det här nya leder till så bör du öppna ditt hjärta för någon annan nu, eller för en ny möjlighet eller upplevelse.

Kortet behöver inte nödvändigtvis symbolisera en romantisk relation utan du ombeds att tillåta dina begär, din passion eller attraktion bära med dig i dess flöde, och lita på att det kommer ta dig exakt dit du behöver vara. Go with the flow!

Har du problem eller konflikter med din pappa? Kortet tyder på att dessa troligtvis har uppstått för väldigt längesen i tidigare liv. Under dessa tidigare liv behöver inte din pappa varit just din pappa, utan ni kan ha haft andra typer av relationer. För att kunna bryta era negativa mönster behöver du vara villig att släppa all gammal ilska och oförlåtelse. Den här energin du bär på kan vara både medveten och omedveten. Men det spelar ingen roll om du är medveten om det eller ej utan det är din villighet till att rensa bort giftig relationsenergi som startar upp den läkande processen här. Din egen vilja räcker fint. Kom ihåg att förlåtelse inte innebär att du godkänner och accepterar den här personens handlingar, utan det betyder helt enkelt att du inte längre är villig att bära runt på den här negativa och arga energin. Genom att frigöra det förflutna så läker du sen din nutid och din framtid. Det här läkningsarbetet du gör med din pappa medför även andra fördelar eftersom det kommer hjälpa alla dina relationer med män.

När jag drog “Pappa-kortet” så ploppade även detta kort ut:

Kortet förtydligar att du och din pappa haft minst ett tidigare liv ihop där ni haft stora konflikter på olika sätt, konflikter och stridigheter som ni inte löste då. Och löser man inte sådant så är möjligheten väldigt stor att det upprepas i livet efter, eller i liv efter liv. Det är alltså viktigt att du påbörjar den här läkningsprocessen som ovanstående kort nämnde, och det just för att bryta erat upprepande mönster så att ni slipper återfödas med “ilskna hjärtan” mot varandra hädanefter.

Kraftfull Fullmånehealing 30/11

På måndag 30/11 sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna på denna stund! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *