Fullmånehealing 30/11

Hej😊

Nu är det dax för min populära Fullmånehealing igen!

Denna fullmåne går i tvillingarnas tecken och det är även en penumbral månförmörkelse. Det innebär i korta ordalag att månen träffas av jordens halvskugga.

Jag använder mig även av eteriska kristaller, med andra ord: deras energier. 

Kristallerna jag tar med är dessa:

 • Akvamarin: (halschakra) den är väldigt lugnande och skyddar dig från den smärta som kan uppstå när ditt känslomässiga bagage kommer upp till ytan.
 • Citrin (solarplexuschakra) den frigör ditt känslomässiga bagage som orsakar negativitet. Den hjälper dig att arbeta dig igenom smärtsamma erfarenheter med en mer positiv inställning. Den hjälper dig att bibehålla en känslomässig balans under den här processen.
 • Ametist (pannchakra) den hjälper dig att frigöra sånt som inte tjänar dig längre. Den hjälper dig att se klart och att få mer förståelse för varför “det blev som det blev”.

Kristallernas energier ligger kvar tills dom har utfört sitt arbete. Individuellt med andra ord. När arbetet är utfört löses dom upp av sig själv.

Vid fullmåne handlar det om att lägga det gamla bakom sig. Det kan vara lägre energier som orsakats av oro eller negativa händelser, likaså negativa mönster som du har hamnat i. Det handlar om att släppa skadliga tankar, vanor, sätt att vara men även “giftiga” personer. Nu är en bra tid för att göra dig av med sånt du inte vill ha, till exempel rädslor, skuldkänslor, besvikelser och svartsjuka. Fullmånetiden är perfekt för att släppa taget och göra en nystart!

Den här Fullmånehealingen riktar sig till att lösa upp blockeringar och frigöra det förflutna. Fullmånen lyser upp våra mörkaste hörn (de hörn vi oftast inte ser) och dessa energier använder jag mig av under denna distanshealing.

Är du beredd på att föra fram det du “gömt” undan? Är du redo för att låta fullmånens ljus lysa upp dina mörka vrår?

(Fullmånen innebär oxå ett perfekt tillfälle att förlåta och att känna tacksamhet. Vem eller vilka behöver du förlåta? Behöver du förlåta dig själv? Kom ihåg att du aldrig behöver förlåta själva handlingen mot dig, men det är av yttersta vikt att du förlåter personen bakom handlingen. På så sätt blir du fri, då kapar du “energibandet” mellan dig och den andra personen).

Så här gör du

 • Ca 10-15 min innan healingen börjar dricker du vatten och lägger dig bekvämt på en ostörd plats. Andas och slappna av. Tala om för Universum vad du vill frigöra dig ifrån.
 • Be om att få ta emot Ljusglimtens Fullmånehealing.
 • Under healingen upprepar du ett mantra, detta mantra kan exempelvis vara: “Jag släpper nu taget om de rädslor jag bär på”. Men du väljer själv vad du vill släppa taget om. Det kan vara flera saker än en. Känn lättnaden över att du nu har släppt taget.
 • Efteråt dricker du mycket vatten för att hjälpa kroppen rensa ut det som healingen frigjort.

Övrig information (Läs noga)

 • Healingen startar 21:00 och pågår i 30 minuter. Passar inte tiden kan du välja att ta emot under natten istället, kontakta mig via emailadressen nedan för utförligare information om du inte vet hur du går tillväga.
 • Healingen kostar 50kr per person. Har du mitt swishnr eller kontonr sen innan behöver du inte anmäla dig via email, ange istället som kommentar i swishen om du vill ta emot 21:00 eller till natten. Anger du inget alternativ sänder jag healingen klockan 21:00.
 • Har du inte dessa nummer kontaktar du mig via emailadressen nedan.
 • Betalningen skall vara mig tillhanda senast 20:30 (oavsett vilken tid du vill ta emot). Betalningar som inkommer efter 20:30 registreras ej för då har jag min förberedelsetid.
 • Har du frågor inför healingen bör du ställa dom före 20:30, var gärna ute i god tid med dina frågor för det är inte alltid jag hinner svara i sista minuten.
 • Du ansvarar själv över att läsa informationen och följa den. Jag betalar endast tillbaka dina kronor om du avbokar healingen före 20:30 samma dag du ville vara med. Betalar du efter 20:30 kan du inte heller ha betalningen innestående till en annan gång, så det gäller att läsa informationen noga.
 • Jag sänder inte healing till någon som inte själv gett sitt samtycke.
 • Har du frågor så kontaktar du mig via emailadressen nedan.

Observera att jag inte skickar ut länkar eller liknande utan du får själv spara den här informationen inför healingen.

Emailadressen:

November_1126@hotmail.com

(Jag kontaktas endast via email, vänligen respektera denna gränssättning)

Varmt välkomna! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *