Dagens kort från Dreams of Gaia Tarot och Whispers of the Ocean Oracle Cards 28/11

Något behöver läkas genom förhandling, överenskommelser eller medling. Kommunikation och diplomati krävs för att få slut på en konflikt eller dispyt.

Ibland händer det att du hamnar i en konflikt när något gått över dina gränser, sårat dig eller när ditt ego fått sig en törn. Men om ni har en öppen kommunikation och båda är villiga så kan ni lösa det hela. Men ibland kan båda parter ha svårt att finna en medelväg, och om båda måste finnas i varandras liv på något sätt så kan en medlare behövas, en person som hjälper till att förhandla eller agera skiljedomare så att fred kan råda.

Det finns alltid två sidor vid meningsskiljaktigheter, och ibland kan båda parter ha rätt och ibland kan båda parter ha fel. För att en bra utgång ska kunna skapas behöver båda parter först vara villiga att åtminstone lyssna på varandras syn på saker och ting, ibland klarar inte parterna det på egen hand och då behöver en medlare kliva in och höra båda sidor utan partiskhet. I vissa fall kan det hela behöva avgöras i en rättegång.

Kortet ber er inblandade att vara inställda på försoning. Att ha ett öppet sinne och vara villiga att mötas halvvägs, oavsett hur långt borta en lösning än verkar vara. På så vis får ni det bästa utgångsläget.

Kortet kan oxå visa på en kommande (eller pågående) rättssituation i ett fall där regler eller lagar har brutits, och som resultat av det har någon kommit till skada. Här kommer lagen besluta vem som har rätt och vem som har fel. Rättvisa kommer att skipas. Under denna omständighet behöver du försäkra dig om att hålla dina känslor under kontroll samt att hålla reda på alla fakta. Du behöver respektera rådande lagar och förbli hövlig och hänsynsfull under hela processen. Ditt beteende och din attityd nu kan ha betydelse för utgången, och likaså en grundlig kunskap om dina rättigheter och skyldigheter. Låt inte bristande kunskap eller ett överdrivet beteende bli till din nackdel här.

Hursom så verkar en lösning behövas nu inom något. Var inte envis. Ta reda på fakta och var öppen för att se saker och ting ur olika perspektiv. Kommunikation är A och O. Var tillmötesgående.

Ibland kanske du väljer att ignorera eller undvika dina problem i förhoppning att de ska försvinna av sig själva tids nog. Du kan nu behöva utforska den del av dig själv du valt att blunda för tidigare (den stundande fullmånen är en utmärkt tid för detta, låt månljuset lysa upp dina mörkaste vrår). Var inte rädd för att vända uppmärksamheten mot dig själv. Var modig nu och blotta dina mest personliga sanningar.

Världen kan vara väldigt stressig på olika sätt och alla behöver extra stöttning då och då. Be Gud, Änglarna, dina Guider, Universum eller Högre Makter om vägledning. Ta en stunds meditation. Meditera över din fråga. Be om du känner för det. Be om välsignelser och vägledning som kan förbättra din förståelse och ta dig till ett tillstånd av klarhet och lugn.

Kortet står för drömmar, intuition, känslor och healing.

Låt fullmånens ljus lysa upp de problem du inte längre har råd att undvika. Använd månens ljus för att se vad du behöver frigöra dig ifrån. Behöver du balansera dina behov av att ha rätt eller att alltid vara den starka?

Kraftfull Fullmånehealing 30/11

På måndag 30/11 sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna på denna stund! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *