Dagens kort från Divine Circus Oracle och The Halloween Oracle 29/11

Duke of Shadows kommer till dig idag: “Cunningly clever am I, helping you discern the truth from the lie”.

Han manar till tålamod. Han kommer med en varning – inte för att du ska bli orolig utan han vill snarare uppmana till nyfikenhet. För det finns mer i en situation, möjlighet eller angående en person än vad du ser just nu. Du kan se det som att Universum har ett ess i rockärmen här som ännu inte förts fram i ljuset. En process har satts igång som du ännu inte är medveten om. Något händer, även fast det inte verkar som så. Precis som ett litet frö börjar gro till en planta nere i jorden (osynligt för ögat men ändå väldigt verkligt) så blir du just nu utsatt för osynliga men verkliga krafter av tillväxt och läkning. Så den större bilden av vad som sker just nu är ännu inte helt tillgänglig för dig. Du kommer att få veta tids nog, men just nu är det viktigt att du kommer ihåg att det du ser nu är inte hela historien, det är inte den slutliga “domen”.

Eftersom du inte kan veta det du inte vet så behöver du vänta på att mer information kommer till dig. Så om det du ser eller känner just nu verkar negativt så ska du inte tro på det! Du har inte det hela perspektivet just nu. Detta beror inte på att du har felat eller misslyckats, utan ibland så är det så här under tiden då drömmar och visioner håller på att manifesteras. Det är en del av processen.

Ibland så står du på bergets topp och kan se vart du har kommit och vart du är på väg väldigt tydligt. Men ibland så befinner du dig på de svårare och snårigare delarna av din livsresa där du måste gå igenom vad som känns som en mörk natt där du inte är säker på vart du är på väg eller om du ens kommer någonstans överhuvudtaget. Det här är dock en viktig del av resan som leder dig till toppen av berget där du återigen kan se klart och tydligt åt alla håll.

Duke of Shadows vill säga dig två saker här:

  1. Om du känner så här så fortsätt framåt, för ditt perspektiv kommer snart bli positivare och gladare och du kommer få mer information.
  2. Ta inte saker och ting för vad de verkar just nu. De kommer skifta och förändras och det kommer ske en överraskande vändning i ditt liv. Även fast du inte kan se att det är på väg så kommer en annan bit av ditt livspussel avslöja sig för dig snart. Det kommer hjälpa dig att lösa en svårighet eller besvara en fråga som du har burit i ditt hjärta.

Snart kommer du att se ljuset i tunneln.

Du kan skapa dina egna förändringar genom livet och kortet visar på att magi är på ingång!

Du måste förstå att du har kraften inom dig och att den kraften är verklig! Andra kan känna sig hotade av dig när du utvecklar din personliga kraft och dom kanske inte uppskattar eller gillar att du förändras under tiden du växer och utvecklas. Var förberedd på det här men låt dig inte avskräckas! Dom räds förändringen i dig därför att dom då blir påminda om att de själva behöver förändras på något plan, och många är inte beredda att göra det, många vill inte se att de behöver förändras.

Låt dig inte skrämmas eller hindras av andras reaktioner när du förändras, för du kommer attrahera in nya vänner och bättre möjligheter tids nog. Så är det…

Kraftfull Fullmånehealing 30/11

På måndag 30/11 sänder jag kraftfull Fullmånehealing på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna på denna stund! ❤️😊🙏🏻

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

5 kommentarer

  1. Oj vad jag behövde detta nu, varmt tack och önskar dej en fin första advent🙏❤🕯

  2. Instämmer med Leischa!

    Du är sååå bra ljusglimten!
    Jag tycker du är modig också som verkligen vecklar ut krångligheter nu när det är så kämpigt för alla och kanske även kämpigt för dig. Tack för att du finns – nu orkar jag lite till. <3

  3. “Snart kommer du att se ljuset i tunneln” ja, jag blev så hopfull igen efter denna fras…tack för allt du ger oss, betyder så mycket för mig 🙏💕🌷

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *