Första Advent – Äntligen!!

Hej😊

Jag vill börja med att TACKA för all fin respons jag fick angående mitt inlägg tidigare om min son Cazpian och situationen på förskolan! Ni är helt fantastiska! Vissa erbjöd till och med hjälp! Jag blev djupt rörd. Tyvärr hade jag inte tid att svara på alla kommentarer personligen, men TACK!! ❤️❤️❤️

Tyvärr är det oxå som så att när man skriver dessa typer av inlägg så finns det alltid VISSA som känner sig tvungna att börja skuldbelägga: det är vårat ansvar och vi borde ha honom hemma och så vidare. Till ER vill jag säga detta: Hur vet NI hur våran situation ser ut? Det är inte alla som har möjligheten att ha barnen hemma efter att föräldradagarna från FK tagit slut, och alla har inte nära anhöriga som kan ha barnen på dagarna heller. Så HUR menar ni att vi skulle ha gjort? Skulle vi valt att INTE skaffa barn eftersom man aldrig kan veta vilken liten personlighetstyp man får? Är det det ni menar? Era kommentarer slänger jag på BAJSHÖGEN! Tänk ett varv till innan ni börjar skriva! Dessutom… om ni läser inlägget så ser ni att i vårat fall så är det redan kartlagt att det ÄR förskolan som har ansvaret i detta! Men om Du känner att Du vill hjälpa så kan Du kontakta mig! Då kanske vi kan anställa en lämplig nanny och skicka fakturan till Dig då eller?

Förövrigt så har det inte hänt så mycket på den fronten. Rektorn har varit ledig och återkommer på måndag, jag har skickat ett meddelande om att hon ska ringa mig då. Sen fick vi höra att specialpedagogen inte fick beträda förskolan pga Corona????? Och HUR ska hon kunna hjälpa personalen då? Helt befängt detta! Men det får jag ta upp på måndag.

Har du inte läst det aktuella inlägget kan du göra det HÄR

Nog om det!

Första advent

Jag älskar julen!! Varje år samma sak: kan knappt vänta till första advent 😍. Men NU är den HÄR!!! Wohoo!! Och i år blev det extra speciellt eftersom Cazpian är 2 år och nu kan vara med att baka!! Äntligen ❤️

Adventsskinkan och det obligatoriska pepparkaksbaket är avklarat

Cazpian bakar sina första pepparkakor 😍

Att äta degen ingår 😄

Mys

Hmm…. degen stannade visst inte vid bordet. När jag satt på toa en stund efter baket såg jag en degbit nedtryckt i hårborsten 🤣

Våran dag startade med en promenad (före klockan åtta). Jag hade glömt att köpa mossa till adventsljusstaken 😅 och det går ju inte! Men….sen till frukosten så hittade jag inte ljusstaken! Jag letade som en besatt i hela lägenheten, men nej, den fanns inte. När Nille vaknat till liv så fick han gå ner och gräva i förrådet. Han hittade den längst ner i nån låda. Bra så!

Vi fick tända ett ljus till sist

Ljusen är köpta på Indiska, jag älskar den röda färgen.

Hoppas ni har en fantastisk första advent!

Nu kallar skinkmackan….

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

  1. Kasta inte en välmenande kommentar på bajshögen. Mitt inlägg kom direkt från min hjärtekänsla när jag kände din lille pojkes ledsnad. Nej, livet är långt ifrån hur vi skulle vilja att det var i de bästa av världar, men det är ju därför vi lever på jorden, livets stora lärdomsanstalt.Jag sänder dej enbart kärlek och ännu mera kärlek för att du skall orka med de motgångar som möter! Kram! 🙏👼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *