Dagens kort från Sacred Isle Tarot och Crystal Wind Oracle Cards 2/12

Narren handlar om nystarter, en ny början på något, möjligheter och potential.

Precis som den unge mannen på bilden så är du i början på din resa, du står på klippkanten och är precis på väg att ta klivet ut i det okända. Även fast du inte vet exakt vart du är på väg så är du kallad att följa ditt hjärta, oavsett hur galet det här steget än må kännas för dig. Nu är det viktigt att du litar på vart Universum vill föra dig. Lita på att du hamnar dit du ska.

Nu när du beger dig iväg på den här resan så uppmuntras du till att ha ett öppet och nyfiket sinne, och att ha inställningen att detta blir spännande och roligt! Låt din försiktighet blåsas bort med vinden och var redo att omfamna det okända, lämna din rädsla, oro och ängslighet över vad som kan hända och inte bakom dig. Nu handlar det om nya upplevelser, personlig tillväxt, utveckling och äventyr.

Nu är tiden inne! Ta det där steget nu, även fast du inte känner dig 100% redo eller utrustad för vad som kommer (för vem vet vad det kan vara??). Seriöst….vad väntar du på? Tror du att du måste ha allt planerat i detalj innan du kan börja? Nej! Det behöver du inte, inte när Narren dyker upp!! Narren ger sig ut på sin resa med endast sina väsentliga tillhörigheter, och han bjuder in dig till att göra detsamma. Du behöver inte sitta och vänta på att någon ska ge dig grönt ljus, eller vänta tills du har alla färdigheter, verktyg och resurser du tror kan behövas här. Du ÄR redo!! Om du har väntat på ett tecken så är det här kortet tecknet, så nu har du ingen anledning att vänta mer. Kör på!

Nu är en tid av stor potential och stora möjligheter för dig. Världen är din och allt kan hända nu! Använd ditt kreativa sinne blandat med lite spontanitet för att få ut så mycket som möjligt av den här magiska tiden och för att föra fram dina idéer på kraftfulla sätt.

Narren är oxå din inbjudan till att slappna av, leka och ha roligt! Se på livet som ett enda stort experiment och följ med i det som kommer din väg. Kortet ber dig att omfamna din vackra bekymmerslösa själ och tillåta dig att vara i kontakt med den energi som omger dig och flödar genom dig. Lev livet som om du vore ett barn igen. Skratta mer, dansa runt och släpp ditt hjärta fritt.

Det här är ett utmärkt kort att meditera över om du kämpar med fruktan, bävan, oro eller självtvivel angående ditt liv. Här är Narren din guide – någon som är modig och bekymmerslös. Han förkroppsligar den du egentligen är – din fria lekfulla själ och ditt inre barn. Varje gång du känner dig rädd eller orolig så kom ihåg Narrens energi för han uppmuntrar dig att göra saker och ting ändå, även fast du är rädd. För det är just det han gör – han gör det ändå! Du vet aldrig vad framtiden för med sig, men likt Narren så måste du ta steget in i det okända och lita på att Universum fångar upp dig och eskorterar dig längs vägen. Chansa och se vad som händer!

Nu behöver du göra en inre resa, bege dig in i din inre labyrint för att möta dina skuggor, ditt Skugg-jag. Du behöver möta ditt mörker. Vad är det du har gömt undan där nere? Vad är det du behöver se, acceptera, arbeta med och läka?

När det kommer till Skuggarbete så rekommenderar jag alltid denna bok:

Krama din skugga, Debbie Ford

“Vad döljer du för dig själv?

Varför blir vi så oresonligt frustrerade och arga över en väns egoism, en arbetskamrats lättja, ett syskons högmod eller en främmande människas ohövlighet?

Varför tar vi åt oss så lätt, och så mycket? Debbie Ford menar att vi reagerar på det vi är mest rädda för, det vi döljer för oss själva – våra egna mörka sidor.

Debbie Ford är expert på den mörka sidan och sprider ljus över de sidor av oss själva som vi omedvetet (eller medvetet) döljer eller förnekar – de mörka egenskaper som vi begravde medan vi lärde oss att bli “bra människor”, men som kan bli en källa till styrka och glädje om vi erkänner dem och försonar oss med dem.

Genom medryckande, upplysande och otroligt mänskliga berättelser, liksom i enkla övningar som avslutar varje kapitel, visar Ford oss hur vi ska känna igen våra dolda känslor, och även hur vi ska hitta de gåvor de kan ge oss. Det är just de impulser som vi är räddast för som kan vara nyckeln till det som fattas i våra liv.”

För att kunna bli Hel och stå i din fulla Kraft så måste du först möta dina skuggor och jobba med dom. Det finns inga genvägar!

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *