Läkning och pyssel

Hej😊

Nu tycker jag att det har börjat lätta upp, det känns som att jag har “fångat” flödet igen. Som ni vet så håller jag på att skriva mitt kapitel i multiförfattarboken “Eldfödd – vi är döttrarna till häxorna ni inte brände”. Att skriva i den boken är en stor del i min läkningsprocess. Att få berätta en del av min historia och mina tankar. Men det är inte lätt! Att minnas och förvandla minnena till ord är tufft! Jag grät många tårar när jag satt och skrev. Läkande befriande tårar. Såå viktigt!!

Sen brukar det vara som så att när det finns ett viktigt läkningsarbete man måste göra så kommer även ett motstånd. Helt plötsligt finns det tusen andra saker man “behöver” göra, allt för att slippa KÄNNA. Men för att läka måste man känna. Man måste känna djupt! Så…det tog lång tid innan jag äntligen satte mig ner i lugn och tystnad med penna och papper. Men, när jag väl satte mig var det som att pennan började skriva av sig själv! Orden rann ut! Orden rann och tårarna rann. Starkt! Jag är inte färdig med kapitlet men jag har ett första utkast. Nu ska jag skriva ner alltihop i Word och se vart jag landar. När jag skriver ner något en andra gång brukar jag se vad jag behöver ändra, lägga till eller ta bort.

Spännande!

Boken planeras att ges ut i Januari 2021.

Pyssel

Idag har det pysslats här hemma, bland annat har jag gjort klart årets pepparkakshus! DET är oxå stort! 😄

Ännu bättre blev det när jag lagt dit några silversprayade kottar och ljusslingan.

Nöjd nöjd nöjd!!

Pepparkakorna från förra baket är dekorerade

Känner ni oxå hur julefriden smyger sig in i era hjärtan?

Kram /Ljusglimten❤️

ljusglimten

3 kommentarer

  1. Men wow! Hur blev du del av den fantastiska boken? Jag är också en dotter till en av de häxor de inte brände. Vad spännande. Ser fram emot att läsa den-& om ni har plats med en till författare så skriv till mig 🙂🙏🏻✨Jag har är låtskrivare (utgiven) & har skrivit en bok (ej utgiven)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *