Dagens kort från MAAT Tarot och The Food Healing Oracle 5/1

Idag vill Kejsaren att du gör en bedömning av din relation till makt, kontroll, auktoritet, ansvar och disciplin. Uttrycker du för lite eller för mycket av dessa element i ditt liv just nu? Jobbar de för dig eller emot dig?

Kortet visar på ett dominerande och oflexibelt tankesätt, och det tyder oxå på någon form av maktmissbruk. Detta kan härröra från dig själv eller från någon annan i din närhet, som tex en chef, en partner eller en fadersfigur. Det brukar bottna i en djup osäkerhet eller faders-problem från barndomen.

Vilken roll har makt i ditt liv? Hävdar du din makt och dominans på ett sätt som lämnar andra med en känsla av maktlöshet? Eller ger du bort din personliga kraft för att tillfredsställa någon annan – oftast en fadersfigur eller nån auktoritär person? Försök att hitta en lösning där du styrs av din personliga kraft och samtidigt möjliggör för andra att oxå göra det. Makt kan fördelas lika och vara konstruktiv – du behöver inte ta den från andra och du behöver inte heller ge bort din.

Är det som så att andra ser upp till dig och ser dig som en ledare eller expert inom ditt område men att du skyggar från den rollen? Du kanske är rädd för att ses som en ledare och istället föredrar du att gömma dig i skuggorna och hålla dig borta från strålkastarljuset? I sånt fall kan det finnas andra sätt för dig att inverka på- och influera världen, som tex att skriva en bok eller träna andra i att nå en bredare publik.

Behöver du stå upp för dig själv mot någon auktoritet? Du kanske har fått nog av en arrogant och högdragen person, en chef eller en hierarkisk organisation och nu känner du dig tvungen att vidta åtgärder. Du kanske vill starta eget och bli din egen chef? Eller skaffa ett nytt arbete eller en ny karriär där du kan vara mer flexibel och kreativ? Du är trött på att arbeta inom ramen för en viss struktur eller ett visst sätt att göra saker och ting på och nu vill du bryta dig loss och bli fri från det.

Se över ditt engagemang när det kommer till dina mål och din självdisciplin för att få jobbet gjort. Om du kämpar med att se nåt slutresultat här så kolla upp om du har en bra plan, en bra rutin som stöttar och om du verkligen är hängiven nog att slutföra. Du kanske behöver vara lite hårdare mot dig själv och göra något obekvämt arbete som du helst skulle undvika. Men om du kan stå i den positiva energin så kommer dina ansträngningar leda till framgång.

När det kommer till relationer kan kortet tyda på att du befinner dig i en ojämlik relation och det gör dig olycklig i det långa loppet. Din partner kanske har blivit “för mycket”, arrogant, ha-galen och ser dig som en ägodel, dominerande och kontrollerande. Du kanske sökte en partner som skulle ta hand om dig och erbjuda en stabil grund för framtiden, men de kvaliteterna har gått alldeles för långt och nu verkar det som att din självständighet och frihet har tagits ifrån dig. Den här dynamiken har blivit en belastning på relationen och det hindrar energierna att flöda fritt mellan er.

Det här kortet kommer upp för att hjälpa dig se vem du verkligen är och hur mycket kraft du faktiskt har inom dig.

Din fysiska kropp får mer kraft av en hälsosam kost. Ditt sinne och dina känslor får mer kraft av ett positivt tänk. Din själ får mer kraft när du förstår att du är en del av något mycket större. Sök inte någon annanstans efter din egen kraft för den finns inom dig! Du är en kraftbomb av energi, du har övervunnit motgångar, uthärdat tuffa strider i det förflutna och du har lärt dig av dessa. Genom dessa erfarenheter har du blivit mer bemyndigad i hur du ska navigera dig framåt i livet. Glöm inte vart du kom ifrån och vem du är.

Res dig upp, stå rakryggad och ÄG din kraft!!

Rening på distans med den Guld- och Silvervioletta Flamman 7/1

På torsdag den 7/1 erbjuder jag en rening av energifältet (auran) på distans till alla som vill vara med. Klicka HÄR för att läsa all information du behöver. Varmt välkomna på denna renande stund! ❤️😊🙏🏻🔥

Eldfödd-vi är döttrarna till häxorna de inte brände

Du har väl inte missat att boken “Eldfödd – vi är döttrarna till häxorna de inte brände” vilken jag kommer att skriva i, planeras att ges ut i slutet av Januari 2021? Till en början blir den en e-bok och kommer kosta ca 10kr. Pengarna går till välgörande ändamål. Jag ger en gratis gåva till de första 30 personerna som köper e-boken på själva utgivningsdagen! Mer info kommer. ❤️

Kram /Ljusglimten❤️🔥

ljusglimten

En kommentar

  1. Klockrent, tack så mkt och jag har någon i min omgivning som visar lite såna diffusa tendenser tyvärr…🙏❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *